Proces

 Hvorfor skal I vælge Snapp til at udvikle jeres app?

Hos Snapp vil I opleve et professionelt og engageret team, som altid står klar med en kop kaffe og hovedet sprængfyldt med gode idéer. Vi har forståelse for jeres behov og fokus på, at jeres app skal kunne præcis det, som I netop står og mangler, og derfor anvender vores dygtige udviklere Xamarin som udviklingsværktøj, hvilket gør at app’ens features, brugervenlighed og design er i centrum. Vi håndterer hele processen fra idé til design og udvikling af brugbare apps til oplægning på App Store og Google Play. Så du skal ikke være tekniker for at samarbejde med os!

Kick-start jeres app udvikling hos Snapp

Dynamisk udvikling

Vi arbejder i Snapp med en dynamisk proces og er under hele processen i tæt dialog med vores kunder og partnere – både før, under og efter app udviklingen.

Det er jer som kunder, der har styringen på udviklingsprocessen, og muligheden for at lave ændringer undervejs i processen er ikke et problem. Vores tilgang til udviklingen af app’s er “Keep it simple”. Med det mener vi, at den rigtige app for jer og til jeres behov opnås ved at tage udviklingen i mindre bidder – ikke ved at udvikle alt på én gang!

Udvikling til alle platforme

Platforme - vi udvikler til dem alle

Vi vil gerne gøre det nemt for jer!
Derfor udvikler vi hos Snapp i Xamarin, som er et udviklingsværktøj, der giver mulighed for, at vi bedre, hurtigere og billigere kan udvikle præcis den app, I har behov for, på de platforme, I ønsker.

Med Xamarin er app’ens kerne én og samme på alle platforme. Så vi er klar på udvikling til alle større platforme som iOS, Android og Windows Phone. Designmæssigt er app’en selvfølgelig tilpasset den enkelte platform, så alle brugere uanset platform får den helt rigtige og native app-oplevelse. At kernen er den samme betyder også, at når app’en skal tilrettes og videreudvikles vil langt de største dele af udvikling kun skulle foretages én gang – og ikke én udviklingsproces pr. platform.

Snapp bureau - eksperter i app udvikling aalborg

Udviklingen foregår lige her!

Selve udviklingen af jeres app foregår på Snapps’s kontor i Nordjylland i Aalborg, men vi er klar på opgaver i hele verden. At vores team sidder samlet på ét kontor betyder, at vi altid er klar til at afhjælpe udfordringer, og ikke mindst at vi er til rådighed, når I har brug for dem.

Vi har en stor ekspertise og erfaring i app udvikling

Erfaringer i rigelige mængder

I vil hos Snapp møde et team, der har erfaring med udvikling inden for alle typer apps, samt hele processen fra idé til implementering og videreudvikling. Gennem de sidste år har vores udviklere tilegnet sig erfaringer indenfor apps med indretning, augmented reality, 3D spil, events, shopping, wayfinding, enterprise apps og meget andet. iBeacon teknologi og Apple Watch er nogle af de nyere ting, som vi har kastet os ud i.

Kort fortalt kan vi hjælpe jer med alt fra den spæde idé er opstået og til jeres app skal sendes ud i verden!

Bliv Ringet Op

Send os dine kontaktoplysniger og bliv ringet op i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.