Indretnings-app

Har jeres virksomhed brug for en app, hvor I på en nem og overskuelig måde kan skabe et visuelt overblik over jeres indretningsopgaver? Så har vi svaret! Vores indretnings-app kan hjælpe med dette samt være med til at give jeres kunder en god oplevelse, da I allerede ved første kundebesøg kan præsentere en 2D og 3D version af de produkter, I tilbyder – direkte indsat i kundernes egne lokaler. Indretnings- og salgs-værktøj i ét!

I videoen herunder kan I få en hurtig gennemgang af appens features.

Få vist dine møbler live i 3D

Indretning - her og nu

Nu arbejder I med skitser og visuelle opsætninger af designløsninger – med denne app er det slut med den type tidskrævende arbejde. I kan nu allerede ved den første kontakt med kunden gøre designopgaven mere præcis og dermed springe nogle af de efterfølgende ofte tidskrævende og dyre møder om tilretning af indretningsskitser over.

Dan dig et hurtigt overblik over dine lokaler

Skræddersyet til dine lokaler

Ingen grund til målebånd eller øjemål. Med appen kan I nemt optegne kundens lokaler præcist og sætte møbler ind i samme skala, så I sammen med kunden hurtigt kan vurdere, hvilke opstillinger der er mulige, hvordan rummet udnyttes bedst, om møblerne tilsammen danner det rigtige helhedsindtryk og meget andet.

Live 3d visning af dine møbler - direkte på din iPad

Live 3D visning

Med et tryk på en knap bliver hele opstillingen i rummet vist i 3D. I har sammen med kunderne mulighed for at se hele indretningen af rummet fra alle vinkler. En mulighed som hurtigt rykker kundens beslutning meget tættere på.

Dan dig et overblik over projektet

Få dig et overblik

I har i appen muligheden for at tage billeder af de forskellige opstillinger, som sammen med kunden kommer frem til. Med disse kan I sammen med kunderne hurtigt skabe et overblik og et godt beslutningsgrundlag ift. de forskellige opstillinger. Endnu en mulighed for at komme hurtigere frem til en beslutning og et salg.

Nem og hurtig eksport direkte i appen

Nem og overskuelig deling

Appen giver jer mulighed for at dele de forskellige 2D og 3D opstillinger med kunderne eller med kolleger og sende opstillingerne direkte til deres mail inde fra appen.

Hold styr på dine kunder på tværs af projekter

Hold styr på dine projekter

Giv jeres forskellige projekter en fast struktur og hold dem adskilte. Indretnings-appen giver jer mulighed for at oprette en mappe pr. projekt og/eller pr. kunde, så I altid har mulighed for at gå tilbage, studere og kopiere tidligere setups til nye projekter og kunder. En nem måde at håndtere og genbruge jeres mange gode ideer!

Platforme til cross platform udvikling

Alle platforme

I kan selvfølgelig få appen til lige netop den platform, som I ønsker dig. Vi har gennemtestet produktet på alle ledende platforme, så I ikke skal ud og investere i nyt hardware.

Bliv Ringet Op

Send os dine kontaktoplysniger og bliv ringet op i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.